Info


Verzorging


Al onze bewoners hebben 24/7 recht op de beste verzorging. Deze bieden wij aan aan de hand van partnerorganisaties waarmee we samenwerken. Iedere bewoner kiest zo zijn verzorging op maat naargelang zijn persoonlijke voorkeur. Zo kan iemand die nog volledig zelfstandig is er ook voor kiezen om geen verzorging te nemen. Het spreekt voor zich dat wij deze persoon wel helpen mocht er iets zijn.


Maaltijden


Iedere bewoner krijgt van de Residentie automatisch ontbijt. Zo weten wij iedere dag zeker hoe het met al onze bewoners gaat.

Middagmaal en avondmaal zijn optioneel, en naar wens van de bewoners. Op zondag en feestdagen voorzien wij in onze restaurantruimte de mogelijkheid voor de bewoners om samen te genieten van een luxemaaltijd. Dit "onderonsje" valt steeds enorm goed in de smaak bij iedereen.


Activiteiten


Iedere dinsdag- en vrijdag namiddag voorzien wij verschillende activiteiten. Zo zijn er spelletjesnamiddagen en/of knutselmomenten waar iedereen die dat wenst welkom is. Ook verjaardagen worden op deze momenten gevierd met een lekker stuk taart.


Permanentie


Wij voorzien 24/7 permanentie in de Residentie waar de bewoners beroep op mogen doen. Er is altijd iemand aanwezig in de Residentie. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat er een bewoner valt of zich niet helemaal lekker voelt. Wanneer dit het geval is hoeven onze bewoners slechts op een alarmknopje te duwen, en binnen enkele seconden is er iemand bij hen in de kamer.